Hold C

NERVE

2. og 5. oktober 2017

Spilletid: 16.00 – 17.36 (96 min.)
Genre: Action / Drama, USA 2016, Engelsk tale, Danske undertekster
Censur: Tilladt over 11 år

I filmen møder vi teenageren Vee, der er blevet udvalgt til at deltage i et onlinespil baseret på "Sandhed eller konsekvens". Spillet indeholder en masse udfordringer, der anonymt lægges på nettet af brugerne af spillet. Vee bliver hurtigt grebet af spillet og præmierne. Hendes holdkammerat, Ian, deltager også i spillet, hvor udfordringerne bliver mere og mere risikable og i finalen spiller de med livet som indsats.

DEN DANSKE PIGE

6. og 9. november 2017

Spilletid: 16.00 – 17.49 (109 min.)
Genre: Drama, England / USA 2016, Engelsk tale, danske undertekster
Censur: Tilladt over 11 år

Dramaet foregår i København i 1926. Da kunstneren Einar Wegener sidder model, iført kjole til hustruen Gerdas maleri, dukker hans sande identitet, kvinden Lili Elbe, op. Det er begyndelsen for Lili, som pludselig får et stort ønske om at blive kvinde. Gerda accepterer sin elskede og støtter samtidig beslutningen om at fuldende forvandlingen fysisk. Filmen fortæller den sandfærdige historie om en af verdens første transpersoner, der fik foretaget en kønskorrigerende operation.

EN MAND DER HEDDER OVE

8. og 11. januar 2018

Spilletid: 16.00 – 17.56 (116 min.)
Genre: Drama / Komedie, Sverige 2015, Svensk tale, Danske undertekster
Censur: Tilladt for alle - frarådes børn under 7 år

59-årige Ove er parcelhuskvarterets tvære regelrytter, som hver morgen går sin faste inspektionsrunde i nabolaget. Han har dog sine private grunde til aldrig at smile. Ove lever et dystert liv, efter sin kones død, og forsøger af flere omgange at tage sit eget liv. Da den højgravide og farverige Parvaneh flytter ind i rækkehuset overfor med sin familie, opstår et uventet venskab, som endelig sætter Ove i stand til at tackle sit livs sorg og genfinde meningen med tilværelsen.

ANTI

5. og 8. februar 2018

Spilletid: 16.00 – 17.45 (105 min.)
Genre: Drama, Danmark 2016, Dansk tale
Censur: Tilladt over 11 år

Simon og Frede bor i kedelige Fakse Ladeplads, hvor der ikke er noget at tage sig til, med mindre man går til fodbold. Simon har talent for at tegne, men bliver hele tiden mindet om, at han ikke kan bruge det til noget som helst. Det bringer ham imidlertid til København, hvor han bliver en del af graffitigruppen CHAOS. Gruppen opfylder alt det, Simon mangler derhjemme, men det skubber ham også mod kanten og pludselig er hans venskab med Frede i fare!

CAPTAIN FANTASTIC

5. og 8. marts 2018

Spilletid: 16.00 - 17.58 (118 min.)
Genre: Drama / Komedie, USA 2016, Engelsk tale, Danske undertekster
Censur: Tilladt over 11 år

Viggo Mortensen spiller familiefaren Ben, der har valgt en meget alternativ livsstil for sin familie. Familien lever langt ude i vildmarken i USA’s bjerge og Ben opdrager sine børn med benhårde metoder, men samtidig med en masse kærlighed. Børnene lærer om overlevelse, filosofi og verdenshistorie selv fra de er helt små. En tragedie tvinger familien til at tage til storbyen og mødet med den moderne civilisation er ikke helt så let.