Hold C

LOS BANDO

30. september og 3. oktober 2019

Spilletid: 16.00 – 17.31 (91 min.)
Genre: Familiefilm, Komedie, Norge 2018, Norsk tale, Danske undertekster
Censur: 7 år - anbefalet aldersgrænse 9-10 år

Los Bando Immortale er et ungt band fra Norge bestående af Grim og Aksel. Bandet får en ny bassist i Thilda og sammen bliver bandet inviteret med til Norgemesterskaberne i rock. Med rallykøren Martin bag rattet, drager bandet med speederen i bund mod NM i rock. Undervejs må de bryde love og regler, trodse forældre, politiet og egne helte, og det bliver et kapløb mod tiden for at nå frem i tide, til deres livs store drøm.

CINEMA PARADISO (MINE AFTENER I PARADIS)

4. og 7. november 2019

Spilletid: 16.00 – 18.02 (122 min.)
Genre: Drama, Frankrig, Italien 1989, Fransk tale, Danske undertekster
Censur: Tilladt for børn over 7 år

Vi glæder os til at vise jer denne fantastiske Oscarvindende film fra 1989. Filminstruktøren Salvatore di Vita får en aften besked om, at hans barndomsven Alfredo er død og skal begraves den følgende dag i hjembyen Giancaldo. Tynget af sorg og stærke minder rejser Salvatore tilbage til den sicilianske landsby, som han ikke har besøgt i mere end 20 år. Her gennemlever han sin barndom, med Alfredo som den vigtige faderfigur ved sin side. En smuk, sjov og rørende film, som I skal glæde jer til.

INSTANT FAMILY, NÅR 2 BLIVER TIL 5

6. og 9. januar 2020

Spilletid: 16.00 – 17.58 (118 min.)
Genre: Drama, Komedie, USA 2018, Engelsk tale, Danske undertekster
Censur: Tilladt for børn over 11 år

Komediedramaet Instant Family handler om karrieremenneskerne Ellie og Pete, som lever af at restaurerer gamle huse og sælge dem igen. Men de mangler noget i deres liv, så de beslutter sig for at adoptere den frække og rapkæftede teenager Lizzy, lige sådan en pige, som de altid havde ønsket sig. Men Lizza har to søskende - den sårbare Juan og den genstridige Lisa, så familien går pludselig fra at være to til en aktiv familie på 5, og Ellie og Peter får nu deres sag for som adoptivforældre.

MISS PEREGRINE'S HOME FOR PECULIAR CHILDREN

3. og 6. februar 2020

Spilletid: 16.00 – 18.07 (127 min.)
Genre: Adventure, Familiefilm, Belgien, USA, Storbritannien 2016 , Engelsk tale, Danske undertekster
Censur: Tilladt for børn over 11 år

Jacob rejser til en lille ø ved Wales’ kyst for at opklare et familiemysterium. På øen møder han en besynderlig pige, som tilsyneladende forsvinder for øjnene af ham. Hun ender dog med at lede ham til Miss Peregrines børnehjem - et mystisk sted der gemmer på masser af hemmeligheder. Snart må Jacob erkende, at der ikke blot findes børn med overnaturlige kræfter: Han spiller selv en vigtig rolle i deres overlevelse.

THE DARKEST MINDS

2. og 5. marts 2020

Spilletid: 16.00 - 17.45 (105 min.)
Genre: Science fiction, USA 2018, Engelsk tale, Danske undertekster
Censur: Tilladt for børn over 11 år

I science fiction-filmen 'The Darkest Minds' dræber en sygdom 98 procent af alle børnene i USA, og de resterende 2 procent udvikler superkræfter, så de bliver anset som en trussel af regeringen og tilbageholdes. 16-årig Ruby undslipper fangelejren og slutter sig til en gruppe andre teenagere på flugt. Snart indser Ruby, at i en verden hvor de voksne magthavere har forrådt dem, kan de ikke blive ved med at flygte og må i stedet gøre modstand ved at stå sammen og bruge deres kræfter til at tage kontrol over deres skæbne.