Betingelser

Vilkår for køb af medlemskab

Handelsbetingelser - Køberen

Forholdet mellem Køberen og Børnefilmklubben Tusindfryd, CVR-nummer: 29058946, dækker medlemskontingent for én eller flere personer til én sæson med 5 fremvisninger af filmene der er programsat af Børnefilmklubben Tusindfryd. Antallet af medlemskaber forbundet med et køb registreres sammen med tilmeldingen.

Medlemskabet er personligt og betales af medlemmet selv, dets forældre, værge eller stedforældre.


Informationspolitik - Privatlivspolitik og behandling af oplysninger


Betaling

Betaling hos Børnefilmklubben Tusindfryd kan kun gennemføres med betalingskort via vores tilmeldingsystem. Vi understøtter følgend korttyper: Dankort, Visa, Mastercard, American Express og JCB. Al kommunikation mellem dig og betalingssystemet foregår krypteret. Dine kortoplysninger sendes direkte til betalingsudbyderen DIBS A/S udenom Børnefilmklubben Tusindfryds systemer. Børnefilmklubben Tusindfryd, har således ingen adgang til dine kortoplysninger.

DIBS - Payments made easy
DIBS - Payments made easy
DIBS - Payments made easy

Billetkøb og arrangementstilmelding

Levering af medlemskort foregår ved at de fremsendes per mail til den mailadresse, der registreres ved tilmeldingen. Findes det ikke i indbakken, tjek da spam/uønsket mail. Tilmelding foregår via hjemmesiden i den angivne tilmeldingsperiode.


Priser

Det vil altid være angivet på opsummeringssiden samt på fakturaen hvilke beløb, der er momsbelagt og hvilke, der ikke er. Hvis intet andet er specifikt angivet indeholder de viste beløb eventuelle ekstra afgifter så som told m.m.


Vær opmærksom på at:

Evt. tilmeldings- og kortgebyr refunderes ikke. Ved eventuel refundering af køb, kan dette blive pålagt et gebyr.


Fortrydelse

I henhold til "Lov om visse forbrugeraftaler §17 stk. 2 jf. §9 stk. 2 nr. 2a" er køb af billetter ikke omfattet fortrydelsesretten. Kort- og evt. administrationsgebyrer refunderes ikke.


Levering af bekræftelse

Du får tilsendt en bekræftelse på dit køb til den e-mail, du indtaster i forbindelse med din indmeldelse. Du kan også vælge at downloade bekræftelsen direkte fra systemet umiddelbart efter, at du på skærmen kan se bekræftelsen på dit gennemførte køb. Hvis du ikke kan finde mailen i din indbakke, anbefaler vi, at du leder i din spam-mappe. Har du ikke modtaget din mail en time efter dit køb, kan du henvende dig Børnefilmklubben Tusindfryd på tusindfrydfilm@hotmail.com.


Priser

Prisen på det aktuelle køb vil være angivet i forbindelse med selve betalingen, og det prisen der opgives der, der er den gældende pris.


Forbehold for fejl og mangler

Børnefilmklubben Tusindfryd tager forbehold for fejl og mangler i priser og beskrivelser.


Gebyr

Kort-/betalingsgebyr vil ligeledes blive opkrævet hos Køber. Betalingskortgebyret er et direkte gebyr til betalingsudbyderen.


Afregning ved kontingentbetaling

Ved formidling af medlemskab for en sæson modtager Børnefilmklubben Tusindfryd, betaling fra Køber.