Hold B

SMALLFOOT

30. september – 3. oktober 2019

Spilletid: 16.00 – 17.36 (96 min.)
Genre: Animation, Familiefilm, USA 2018, Dansk tale
Censur: Tilladt for alle

Familiefilmen Smallfoot handler om den unge yeti Migo, som bor i en lille landsby i bjergene. En dag finder Migo noget alle i landsbyen troede var en myte – et menneske. Ikke en i landsbyen tror på Migos vanvid, og Migo bestemmer sig for at bevise, at menneskerne – de såkaldte ’smallfoots’ - eksisterer. Hans påstande og afsløringer skaber uro i landsbyen, og Migo møder meget modstand i landsbyen. Især landsbyens strenge leder giver udfordringer i Migos kamp for at overbevise landsbyens indbyggere.

JULEMANDENS DATTER

4. - 7. november 2019

Spilletid: 16.00 – 17.34 (94 min.)
Genre: Familiefilm, Danmark 2018, Dansk tale
Censur: Tilladt for alle, men frarådes til under 7 år

12-årige Lucia bor i Grønland med sin mor Claudia og far Julius, som er selveste Julemanden. Lucia vil gerne oplæres til julemand, men kun drenge har adgang til den internationale julemandsskole. Hun bliver dog lovet en plads, hvis hun kan opfylde menneskedrengen Alberts største ønske: at kurere hans far, der er ramt af en gådefuld sygdom.

SIG DET’ LØGN, LUIS!

6. - 9. januar 2020

Spilletid: 16.00 – 17.26 (86 min.)
Genre: Animation, Familiefilm, Danmark 2018, Dansk tale
Censur: Tilladt for alle, men frarådes til under 7 år

Den 12-årige Luis har en far, der er besat af ufo’er og besat af tanken om, at rumvæsener en dag vil angribe Jorden. Han kigger i sin stjernekikkert om natten og sover om dagen, så Luis er overladt til selv, og derfor skal han måske sendes på kostskole. Samtidig med Luis’ fødselsdag kommer et kæmpestort krydstogt-rumskib forbi vores jord. I rumskibet er 3 aliens der uventet vil hjælpe Luis med hans problemer.

IQBAL OG DEN INDISKE JUVEL

3. – 6. februar 2020

Spilletid: 16.00 – 17.16 (76 min.)
Genre: Komedie, Familiefilm, Danmark 2018, Dansk tale
Censur: Tilladt for alle, men frarådes børn under 7 år

Iqbals tante Fatwa får en hæderstitel som Vogter af den Indiske Juvel og familien skal med til Indien for at se ceremonien. Iqbal bliver smidt ud af skole på grund af en uheldig situation i klassen. Iqbals far bliver vred og vil ikke have ham med til Indien. Iqbal laver en hemmelig aftale med sin tante om at starte på en frisk i en skole i New Delhi. Da juvelen bliver stjålet, og Iqbals far får skylden, må Iqbal og hans venner redde situationen.

STORM

2. - 5. marts 2020

Spilletid: 16.00 - 17.22 (82 min.)
Genre: Familiefilm, Danmark 2009, Dansk tale
Censur: Tilladt for alle, men frarådes under 7 år

Den 12-årige dreng Freddie elsker hunde og hader hundemishandlere. Så da han ser en mand på gaden være rigtig modbydelig mod sin hund, tager han affære og kidnapper hunden, som han giver navnet Storm. Freddie gemmer Storm på sit værelse, for hans far, som er politibetjent, vil sikkert ikke synes om en ekstra beboer i huset. Men så begynder Storm at vise ualmindeligt stort talent på væddeløbsbanen.