Hold A

VITELLO

24. - 27. september 2018

Spilletid: 16.00 - 17.12 (72 min.)
Genre: Animation, Danmark, 2018, Dansk tale
Censur: Tilladt for alle

Filmen Vitello bygger på Kim Fupz Aakonsons herlige børnebøger af samme navn. Drengen Vitello, som bor alene med sin mor, er fuld af gode idéer - virkelig gode idéer. Han får tit sine skøre påfund sammen med sine gode venner Hasse og William. De tre opfinder og afprøver mange forskellige ting, som de voksne ikke altid synes er helt lige så sjove. Selvom Vitello har det sjovt, savner han dog en far, så jagten på ham går ind.

DEN LILLE JULEMAND OG DET MAGISKE SNEFNUG

5. - 8. november 2018

Spilletid: 16.00 – 17.32 (92 min.)
Genre: Julefilm, Frankrig 2013, Dansk tale
Censur: Tilladt for alle, frarådes børn under 7 år

Alle kender julemanden. Den hyggelige gamle mand med det store hvide skæg. Men denne jul er ikke som de andre. Julemanden skal nemlig på pension og overlader tjansen som julemand til den syvårige dreng Nicolas. Men at være julemand er ikke et nemt job, når man kun er syv år gammel. To dage før Nicolas' store aften opstår en stor krise. Julemagien forsvinder. Nicolas arbejder hårdt på at få magien tilbage.

MIN SØSTERS BØRN ALENE HJEMME

7. – 10. januar 2019

Spilletid: 16.00 – 17.19 (79 min.)
Genre: Familiefilm / Komedie, Danmark 2012, Dansk tale
Censur: Tilladt for alle

Blob, Pusle, Jan, Michael, Amalie og Onkel Erik er tilbage i " Min søsters børn alene hjemme". Denne gang er børnenes forældre taget på ferie i New York, og Onkel Erik skal endnu engang passe sine nevøer og niecer. Alt ser ud til at gå fint - lige indtil Jan og Michael tager en lille køretur i fars nye sportsvogn… Mekanikerregningen bliver 30.000 kr., og børnene overtaler derfor Onkel til at åbne et hotel i deres eget hus. Hotellet bliver hurtigt fyldt, men ikke alle er lige nemme gæster at have på besøg. Og den skrappe fru Flinth er bestemt ikke tilfreds med børnenes succesfulde hoteldrift!

DET STORE NØDDEKUP

4. – 7. februar 2019

Spilletid: 16.00 – 17.25 (85 min.)
Genre: Animationsfilm, komedie, Canada, USA, Sydkorea 2014, Dansk tale
Censur: Tilladt for alle, frarådes børn under 7 år

Egernet Vilfred gider ikke hjælpe de andre dyr i parken med at samle mad ind til forrådet til vinteren. Han vil beholde alle sine nødder for sig selv. Så da han ved et uheld får sat ild til al den indsamlede mad, vil de andre dyr ikke have ham i parken mere. Vilfred må derfor klare sig selv, og finder en nøddebutik, som han udtænker et fantastisk kup mod. Men butikken er et skjul for en bande bankrøvere, så Vilfred må bede om hjælp fra parkens dyr.

JEG ER WILLIAM

4. - 7. marts 2019

Spilletid: 16.00-17.26 (86 min.)
Genre: Familiefilm, Danmark 2017, Dansk tale
Censur: Tilladt for alle, frarådes børn under 7 år

Drengen William prøver at få det bedste ud af sin hverdag. Hans far er død og hans mor er ”en kolbøtte”, så William bor hos sin onkel Nils, der er førtidspensionist og ikke helt ren i kanten. Nils har oparbejdet en stor spillegæld, som skaffer ham byens gangstere på nakken. William sætter sig for at indfri onklens gæld – men kan hans mod og fantasi mon også imponere den søde Viola fra klassen?