Hold A

BIEN MAJA PÅ NYE HONNINGEVENTYR

30. september – 3. oktober 2019

Spilletid: 16.00 - 17.25 (85 min.)
Genre: Animation, familiefilm, Tyskland, 2018, Dansk tale
Censur: Tilladt for alle

Bien Maja har en drøm om at deltage i De Olympiske Lege for honningbier! Men desværre har biernes kejserinde helt andre planer og gjort krav på halvdelen af den honning, som Maja og de andre bier har høstet. Derfor bliver der ikke mulighed for Maja at træne til Honning-Legene, men hun giver ikke op. Sammen med sin gode ven Willi, drager de sammen afsted til kejserinden for at få hende til at ændre mening.

PEDDERSEN OG FINDUS - DEN BEDSTE JUL NOGENSINDE

4. - 7. november 2019

Spilletid: 16.00 – 17.23 (83 min.)
Genre: Julefilm, Animation Tyskland 2015, Dansk tale
Censur: Tilladt for alle

Peddersen og hans kat, Findus, er sneet inde på deres gård. Der er to dage til jul, og Findus er enormt bange for, at det ikke bliver jul i år. Både maden, gaverne og træet mangler, og vejret gør det umuligt at komme ud og hente de sidste ting. Men alt har en løsning, og selvfølgelig skal det nok blive jul i det lille hjem, med alt hvad det indebærer.

FAR TIL FIRE PÅ TOPPEN

6. – 9. januar 2020

Spilletid: 16.00 – 17.28 (88 min.)
Genre: Familiefilm / Komedie, Danmark 2017, Dansk tale
Censur: Tilladt for alle

Alle er bange for noget. Også Far. Han lider nemlig forfærdeligt af højdeskræk. Og for at han ikke skal takke nej til et nyt arbejde på 27 etage, der ellers vil kunne redde familien fra at skulle flytte til en anden del af landet, beslutter familien sig for at tage til Norge og få kureret hans højdeskræk. Men snart viser det sig, at Fars højdeskræk ikke er det eneste de kæmper imod.

HULEMANDEN STEN

3. – 6. februar 2020

Spilletid: 16.00 – 17.39 (99 min.)
Genre: Animation, Storbritannien 2018, Dansk tale
Censur: Tilladt for alle

Hulemanden Sten og hans bedste ven vildsvineungen Grøffe lever et godt og trygt liv i en forhistorisk tid – nærmere betegnet stenalderen. Sten drømmer om at blive mammutjæger for at skabe lidt spænding i hverdagen, men pludselig kommer spændingen helt af sig selv, da den mægtige Lord Snøp fra Bronzealderen invaderer Sten og Grøffes idylliske dal og jager dem på flugt. Sten beslutter sig for at vinde dalen tilbage og det, på en noget utraditionel måde!

PETER KANIN

2. - 5. marts 2020

Spilletid: 16.00-17.35 (95 min.)
Genre: Familiefilm, Australien, USA, Storbritannien 2018, Dansk tale
Censur: Tilladt for alle, frarådes børn under 7 år

Da den gamle hr. Mc Gregor stiller træskoene, arver hans nevø, Thomas Suhr, hans efterladte ejendom på landet. Men haven omkring huset er beboet af en række nævenyttige dyr. Den drillesyge og modige, men også godhjertede Peter Kanin, der bor i en hule med sine tre søstre Flopsy, Mopsy og Silkehale og sin fætter Benjamin, fører an i kampen for at chikanere hr. Suhr til at flytte tilbage til storbyen.