Hold A

FAR TIL FIRE - ONKEL SOFUS VENDER TILBAGE

2. - 5. oktober 2017

Spilletid: 16.00 – 17.25 (85 min.)
Genre: Familiefilm, komedie, Danmark, 2014, Dansk tale
Censur: Tilladt for alle

Da Onkel Anders’ tvillingebror Sofus kommer helt fra Australien for at besøge Far og børnene, kommer det ikke til at gå stille for sig, for Sofus er en gnavpot og så har han medbragt en ko! Sofus har planer om at vinde en malkekonkurrence på et dyrskue, men desværre for Sofus nægter hans ko at give mælk. Så Lille Per og de andre børn beslutter sig for at hjælpe Sofus, ved at lære ham, at dét at være sød ved andre, kan få det bedste frem i alle - selv køer.

DEN MAGISKE JULEÆSKE

6. - 9. november 2017

Spilletid: 16.00 – 17.30 (90 min.)
Genre: Familiefilm, Danmark 2016, Dansk tale
Censur: Tilladt for alle, frarådes børn under 7 år

Filmen handler om den 8 årige dreng, Julius. Han bor på børnehjemmet Klokkely. Julius elsker julen og tror stadig på Julemanden, men alle de store børn driller ham og siger, at det er lederen af børnehjemmet der bare har klædt sig ud. Julius bliver ked af det og trøster sig med sin særlig samling af juleting han har i en æske. Pludselig sker der noget besynderligt. Juleæsken kalder på ham og fører ham til en magisk verden.

HANNIBAL OG JERRY

8. – 11. januar 2018

Spilletid: 16.00 – 17.15 (75 min.)
Genre: Familiefilm / Komedie, Danmark 1996, Dansk tale
Censur: Tilladt for alle

Drengen Hannibal bruger en del tid foran fjernsynet, og det bekymrer hans forældre meget. De forærer ham hunden Jerry, som ikke er en helt almindelig hund – den kan nemlig tale! Ejeren af en stor legetøjsfabrik - Onkel Morfar – vil gerne sætte en produktion i gang af ’Jerry den talende hund’, og han sender sin højre hånd, Morbror Harry, afsted for at kidnappe Jerry. Politiet tror familien laver sjov, så det bliver op til familien selv at redde Jerry.

FIND DORY

5. – 8. februar 2018

Spilletid: 16.00 – 17.37 (97 min.)
Genre: Animationsfilm, komedie, USA 2016, Dansk tale
Censur: Tilladt for alle, frarådes børn under 7 år

I fortsættelsen til ’Find Nemo’ følger vi den meget glemsomme Dory i jagten på at finde sine forældre. Søgningen sender Dory ud på endnu en lang rejse over det store hav. Både nye og gamle venner som Nemo, Nemos far Marlin, blæksprutten Hank og hvalhajen Destiny assisterer Dory i den spændende kamp for genforening med familien. På trods af, at hovedpersonerne slås med hver deres handikap, så står de sammen for at hjælpe deres ven Dory.

SYNG

5. - 8. marts 2018

Spilletid: 16.00-17.48 (108 min.)
Genre: Animationsfilm/ Komedie, USA 2016, Dansk tale
Censur: Tilladt for alle

Koalabjørnen Buster Moon er direktør for et gammelt teater. Teateret er ved at gå ”neden om og hjem”. Som en sidste udvej vælger han at afholde en sangkonkurrence, hvor alle dyr kan deltage, og udlover 100.000 dollars i præmie til vinderen. Rigtig mange dyr møder op med drømmen om at blive sangstjerne. Men hvad ingen ved er, at Buster Moon slet ikke har pengene ………… I filmen kan man høre over 85 velkendte sange som dyrene synger.